Magiczna kuchnia Kasi
Strony
Ciasta
Makaron
Kasza
Ryby
Sałatki
Surówki i dodatki do obiadu
Zupy
Wasze zdjęcia
Współpraca
Bitki wołowe w sosie własnym
Pyszne, rozpływające się w ustach bitki
wołowe w sosie własnym podane z
kluskami śląskimi
i
czerwoną kapustą
to mój ulubiony zestaw obiadowy.
Czytaj dalej»
Sałatka z paluszkami krabowymi z ryżem i ogórkiem
Przepyszna i bardzo sycąca sałatka z ryżem,
paluszkami krabowymi i ogórkiem.
Do tego jest bardzo łatwa i szybka do zrobienia.
Doskonale sprawdzi się na domową imprezę.
Czytaj dalej»
Karkówka duszona z cebulą
Dziś szybki przepis na duszoną karkówkę w
cebuli.
Mięso wyszło soczyste, mięciutkie i
aromatyczne.
Karkówkę podałam z moją
ulubioną
ciapkapustą
Czytaj dalej»
Kaczka pieczona
Kaczka pieczona to tradycyjne danie polskiej kuchni,
przyprawiona tylko majerankiem, pieprzem i solą.
Kaczka wyszła mięciutka, soczysta z cudowną chrupiącą skórką.
A jak smakował! Powiem tylko PUCHA!
Czytaj dalej»
Gulasz z serc wieprzowych
Dzisiejszy przepis to gulasz z serc wieprzowych.
Przygotowanie takiego gulaszu jest szybkie,
banalnie łatwe i bardzo tanie.
Ja osobiście lubię taki gulasz z podrobów,
a jak u Was jest z tymi smakami?
Czytaj dalej»
Nowsze posty
Starsze posty
Strona główna
Subskrybuj:
Posty ( Atom )
[0].appendChild(pfBloggerJs);