Pasta z twarogu z ogórkiem kiszonym






Bardzo często robię przeróżne pasty do chleba. Dziś dzielę się z Wami szybką i bardzo

smaczną pastą z twarogu i ogórka kiszonego. By wyczarować taką pastę nie

potrzebujemy wiele, wystarczy twaróg, ogórki i dużo pietruszki. 





Kapuśniak z młodej kapusty







Czy może być coś lepszeg od młodej kapusty z dużą ilością koperku, hmm... 
 
Tak wiec dziś zapraszam na pyszny, delikatny kapuśniak z młodej kapusty, 

czyli najpyszniejsza zupa wiosenna :)




Sałatka Caprese









Pyszna sałatka z kuchni włoskiej. Banalnie prosta i bardzo smaczna. 

Wystarczy pomidor, mozzarella, bazylia i dobra oliwa z oliwek 

nasza sałatka jest gotowa.




Sernik z bezą kokosową










Dziś przepis na sernik z kokosem, który często gości na moim stole. Sernik należy do 

moich ulubionych, jest delikatny, rozpływający się w ustach, a wierzch ciasta

uzupełnia beza kokosowa, która jest lekko chrupiąca.



Panierowana mozzarella








Dziś na blogu przepis na panierowaną mozzarellę. Wystarczy ją pokroić w

plastry i usmażyć jak kotleta schabowego. W ten sposób mamy prosty,

szybki  bezmięsny dodatek do obiadu lub kolację.




[0].appendChild(pfBloggerJs);