Strony
(Przenieś do…)
Ciasta
Makaron
Kasza
Ryby
Sałatki
Surówki i dodatki do obiadu
Zupy
Wasze zdjęcia
Współpraca
▼
Kategorie
(Przenieś do…)
Babki
Ciasta
Ciasta bez pieczenia
Desery
Koktajle
Małe wypieki
Słodkie dodatki
Tarty
Tłusty czwartek
Torty
Dania bezmięsne
Dania jednogarnkowe
Dania obiadowe
Domowe wyroby
Grill
Kasza
Makaron
Pasty, Smarowidła, Coś do chleba
Pieczywo
Pierogi, Kluski
Placki, Naleśniki, Krokiety
Przekąski Przystawki
Przetwory
Ryby
Ryż
Sałatki
Sosy i inne dodatki
Surówki i dodatki do obiadu
Śniadanie Kolacja
Zupy
▼
(Przenieś do…)
Regulamin. Polityka prywatności i plików cookies
▼
Pasta z makreli w pomidorach
Składniki:
1 duża makrela
1 cebula
3 ogórki konserwowe
1 łyżka posiekanej pietruszki
2 łyżki przecieru pomidorowego
sól, pieprz
Wykonanie:
Rybę obrać ze skóry i dokładnie obrać z ości. Ogórka oraz cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Pietruszkę posiekać. Wszystko przełożyć do miski, dodać przecier pomidorowym. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Gotowe, smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz