Kolorowa surówka z papryki








Dla miłośników papryki mam świetną surówkę do której nie potrzebujemy

dużo składników. Wystarczy papryka w trzech kolorach, cebula, majonez i

odpowiednio wszystko doprawić do smaku i surówka gotowa.


Rosół z gołębia





 
 
 
 

 


Mam to szczęście że mam dostęp do gołębi z których mogę

 ugotować rosół. Jeśli macie również dostęp do hodowlanych gołębi to naprawdę

 spróbujcie, bo warto. Taki rosół jest delikatniejszy niż tradycyjny

 i bardzo pyszny, polecam.

 
 

Roladki z kurczaka z cukinią i papryką

 
 
 
 
 
 
 
Dziś na obiad były roladki z kurczaka nafaszerowane cukinią i papryką
 
konserwową. Były mięciutkie, soczyste i bardzo pyszne.
 
Podałam je z ryżem i surówka z kapusty.




Sałatka szwedzka






Lubię ogórki i każdego roku robię ich bardzo dużo. Tak więc dziś kolejny przepis
 
by zamknąć ogórki na zimę w słoiczkach. Tym razem sałatka szwedzka która
 
idealnie sprawdzi się jako dodatek do zimowego obiadu albo na kanapki :)



Fasolka po bretońsku








Fasolka po bretońsku to jedno z moich ulubionych dań. Przy takim daniu nie ma
 dużo roboty i bardzo szybko się ją robi, pod warunkiem że dzień
prędzej nie zapomnimy namoczyć fasoli. Do tego obowiązkowo świeże pieczywo
i mamy szybki, sycący i bardzo pyszny obiad.


[0].appendChild(pfBloggerJs);